· 

Wat zie je er goed uit!

Ik ben jarig! De wat zie je er goed uit's vliegen me om de oren. En ga ik de 50 ook halen?

Deze leeftijd heb ik vandaag toch maar weer mooi behaald! Ik ben er blij om, een verjaardag blijft toch altijd een bijzondere dag! Als ik mezelf betrap op de gedachte 'wordt ik al zo oud?!' dan zeg ik direct tegen mezelf: wees blij dat je het mee mag maken!
Nu door naar de volgende ronde volgend: jaar 50... hij komt in beeld! Er is een periode geweest dat ik dacht deze niet te halen. Mijn tumor was agressief, met veel uitzaaiingen naar de okselklieren en diep van binnen ben ik natuurlijk als de dood dat er ooit uitzaaiingen terugkomen. Ik probeer er niet aan te denken, maar die gedachten zijn er wel natuurlijk. Ik probeer me over deze gedachtes heen te zetten en weer te genieten van deze prachtige mooie dag want het is FEEST!!!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0