· 

Wat zie je er goed uit!

Ik ben jarig! De wat zie je er goed uit's vliegen me om de oren. En ga ik de 50 ook halen?

Deze leeftijd heb ik vandaag toch maar weer mooi gehaald! Ik ben er blij om, een verjaardag blijft toch altijd een bijzondere dag! Als ik mezelf betrap op de gedachte 'word ik al zo oud?' dan komt daar achteraan: wees blij dat je het mee mag maken! Hierna door naar de volgende ronde: jaar 50... hij komt in beeld! Er is een periode geweest dat ik dacht deze niet te halen. De tumor was agressief met uitzaaiingen in de okselklieren. Diep van binnen ben ik natuurlijk als de dood dat er ooit uitzaaiingen terugkomen, ik probeer er niet teveel aan te denken maar die gedachten zijn er. Ik probeer me over deze gedachten heen te zetten en weer verder te gaan met genieten van deze prachtige mooie dag want het is FEEST!!!!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0