Thema bijeenkomst van Kanker.nl

Thema bijeenkomst van Kanker.nl. De eerste bijeenkomst van lotgenoten buiten internet. Leuk zoals de directeur in zijn toespraak vertelde, dat we deze dag van Online naar Offline gingen.

 

Vandaag met mijn lieve vriendin/lotgenoot en een grote opkomst van maar liefst 180 mensen in Utrecht het thema 'vermoeidheid na kanker' bijgewoond. Even een beetje begrip en steun bijtanken deze middag. Het blijft een dubbel gevoel, het gaat echt super goed met me en wil ik het liefst het thema kanker helemaal achter me laten en het 'in het niets laten verdwijnen' (leuk want dat lukt soms gewoon😂 de geest is sterk) en tegelijkertijd zijn veel dingen zo herkenbaar om ook wel een beetje verdrietig van te worden soms! Het lichaam is nou eenmaal behoorlijk beschadigd. Maar niet getreurd het gaat👍🏻👍🏻 met me als ik doorleef zoals ik nu doe met gezond eten, medicatie en vooral genoeg rust en zo min mogelijk stress dan kan ik het goed handelen🙌🏻❤️

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0