· 

Je hoeft niet alles te begrijpen

Ik had weer eens het zoveelste gesprek met mezelf toen ik mezelf ineens hoorde zeggen: hoe moet ik met deze situatie omgaan? Iets wat ik vaker tegen mezelf gezegd had. Totdat ik ineens dacht: hé wacht is even? Ik hoef helemaal niets! Deze gedachte zorgde voor rust in mijn hoofd. Het zijn vaak dingen die we al weten. Maar op het moment dat je je daar weer even bewust van wordt kan je er anders tegenaan kijken en mee omgaan zoals jij dat wilt.

 

Je hoeft niet alles wat mensen in je omgeving

zeggen of doen te begrijpen

Je hoeft er niet altijd iets mee te doen

Je hoeft het niet altijd op te lossen

Je hoeft niet met alle situaties om te kunnen gaan

Probeer het los te laten

Want je hoeft namelijk helemaal niets

Behalve misschien van dat stemmetje in je hoofd


Je leven is zo mooi als je zelf creëert

Reactie schrijven

Commentaren: 0