· 

Prettig gestoord

Herken je dit? Dat je per ongeluk een 'foutje' maakt en je wilt uitleggen aan diegene die je niet kent die tegenover je staat dat je het anders bedoelde dan dat je het zei, en je niet helemaal uit je woorden komt en terwijl je aan het praten bent je jezelf hoort praten en dan voelt dat de ander er niks van begrijpt, omdat je verhaal er niet zo uit komt als je eigenlijk bedoeld had en het zelf ook niet meer helemaal begrijpt en in de tussentijd denkt 'had ik maar wijs mijn mond gehouden en niks gezegt!' Herken je dit niet? Ohh dan ben ik zó blij voor je! Dat moet een opluchting zijn. Nou, zo'n actie had ik vanmiddag op mijn werk aan de receptie dus wel 🙈 En vraag het me niet na te vertellen, want ik heb geen idee meer wat ik allemaal zei om het nog enigszins in goede banen te leiden 🤣

 

Noem het spontaan

Prettig gestoord

Ondoordacht

Impulsief

Hardop denken

Een flapuit

 

De een vindt het lollig en komt niet meer bij van het lachen

De ander vindt het levendig en gezellig

De volgende denkt waar hééft ze het over?

Een ander noemt het vaag

Weer een ander vindt het spontaan

 

Ach... laat mij maar gewoon mijn gang gaan

Dat is hoe ik soms praat

Het komt recht uit mijn hart

En doe heus niemand kwaad

Dit is deels wie ik ben

Op de wereld gezet met een mooie Franse naam

Viviën🙋‍♀️

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Godart Bosmans (woensdag, 02 juni 2021 23:15)

  Als spontande flapuit
  smijt het je eruit
  zomaar
  doch goed bedoeld
  je zegt wat je voelt
  hoe het ook voelt
  doch when the dust is down
  onrust in the town
  spijt ten toneel
  zei ik niet te veel
  en neen Viviëne
  met die mooie Franse naam
  jouw spontaniteit is aangenaam
  doch zelfs nog geremd
  als een bijtje dat is getemd