Ik stap uit mijn comfort zone

 

Achossie wat heb ik toch een gewéldige lieve zorgzame man. De ene na de andere mail of app krijg ik van hem binnen. Info over het hotel, de vliegreis en nu net over de bagage. Ik schaam me een beetje het is míjn reis en híj is er zo druk mee bezig! Het wordt tijd dat ik ze is ga lezen en me erin ga verdiepen, nota bene mijn eigen reis. Ik ga voor het eerst zonder mijn man vliegen😱 en naar het buitenland, "alleen" weg op citytrip binnenkort met mijn dochter. Super leuk maar ook super uit mijn comfort zone❗️ Ik die altijd bang ben te verdwalen, geen gevoel voor richting heb (ja in tegenovergestelde richting) en nog voor veel meer zaken geen gevoel heb en ik heb nog nooit het voortouw genomen met reizen en het organiseren ervan😌. Ik heb daar nooit zin in en geen geduld voor al dat geregel en veel lezen.
Het leven begint bij 50🎉🤔 zeggen ze dus kom op Viv die heb je alweer bijna een jaar geleden gehaald, je hebt genoeg challenges genomen in je leven, dit moet ook lukken. Móet ja want alles is al geboekt dus er is geeneens meer een weg terug😂 (maar goed ook). Spannend en helemaal zin in!! Moeder-dochter tijd hebben we gewoon ook is nodig❤️Stockholm end of this week we come✈️ ....and we will survive....of course💪🏻

Reactie schrijven

Commentaren: 0