· 

Vaarwel stukje kanker verleden

Het valt me niet mee afstand te doen van een lotgenoten Facebook groep. 

Ik ben weer een stapje verder in mijn proces. Ik heb me uit de borstkanker lotgenotengroep (een van de twee) op Facebook uitgeschreven. De ander vind ik informatief en kan ik (nog) niet kwijt. De meeste dames zitten nog in hun behandeltraject of worden niet meer beter. Het is een eenvoudige druk op de knop, maar dit heb ik in geen 2-3 jaar kunnen doen! Wow...... en nu wel!
Ik heb netjes een berichtje achtergelaten voor ik vertrok. Al was ik wel wat impulsief vond ik achteraf. Ik heb niet eens de "vaarwels en allerbeste wensen met mijn gezondheid in de toekomst" afgewacht van hen die mij dit ongetwijfeld nog mee hebben willen delen. Ik nam de beslissing met beetje bonkend hart, zou ik geen spijt van mijn beslissing gaan krijgen? Dus was het "pats boem druk op de knop" en weg was ik uit de groep. Er kwam niet eens een waarschuwing "weet u het zeker dat u deze stap gaat nemen?". Nou ja, ik ben blij die verbinding verbroken te hebben, het was er de tijd voor, tijd voor weer een stukje verleden achter me te laten. Het voelt als een overwinning.

Reactie schrijven

Commentaren: 0