Bewustwording

Vandaag heb ik mijn eerste spirituele schooldag gehad. Ik zit in het Healing jaar (bewustwording en healen met energie). Genoten weer en geestelijk hard werken!

 

Biedt de docent op een gegeven moment iedereen een bakje vol Jaspis edelstenen aan waaruit iedereen er een mocht pakken. Ik mag er als eerste een uitkiezen en ze lijken allemaal best op elkaar. Nadat ik de mijne eruit heb gevist zegt ze 'Oh dat is een kraal, de enige die ik erin heb gedaan'. Toevallig? Ik maak sieraden!

ArmbandenArt. 

 

Kleur is emotie. Het onderwerp deze les ging over de kleur bruin, aarden en veiligheid. We moesten allemaal van thuis iets meenemen wat we mooi vonden dat bruin van kleur was. Ik dacht thuis 'bah lelijke, saaie kleur!' en het kostte me moeite iets te bedenken dat ik überhaupt in die kleur had. Ja ik heb een pyama, oja mijn ochtendjas! De hele week was ik aan het twijfelen of ik deze mee zou nemen. Op het laatste moment besloot ik die niet mee te nemen, want ik vond het te groot en ook wel erg persoonlijk. Het was mijn eerste les, ik kende immers nog niemand. Het werd mijn bruine handtas.

In de les werd ik mij ervan bewust dat het wel dingen waren die ik vaak dichtbij me draag en die voor mij belangrijk zijn! En juist die dingen waren uitgerekend 'mijn saaie kleur' bruin! Dat vond ik een hele mooie ervaring. Dit is nou een stukje bewustwording wat deze lessen ons op de spirituele opleiding (Essence College Bodegraven) oplevert en waardoor je jezelf beter leert kennen.

Kleureigenschappen van bruin zijn:

Stabiel, natuurlijk, alledaags, solide, betrouwbaar, behoudend, samensmelting van de natuur.

Reactie schrijven

Commentaren: 0