Toeval bestaat niet of toch wel?

Zitten we in de dubbeldekker bus ritje door het práchtige Stockholm. Zit er een Indiase tiener naast me aan de overkant van het gangpad en eet een zakje chips waarop Churros (deeg met suiker) staan afgebeeld. Deze ken ik niet, alleen de vers gebakken Churros. 'Oh Chels kijk een van mijn lievelings snacks, ik zou deze wel willen proeven!' Oh dat wilde ik echt zó graag! En ik grap nog naar haar 'zal ik het gewoon vragen?' Maar nee natuurlijk doe je zoiets niet. 

Een poos later krijg ik per ongeluk een hand met de zak Churros in mijn gezicht. Per ongeluk want ze wilde dat aan haar familie die een stoel achter ons zitten aanbieden. Het meisje bied haar excuus aan. Ik grapte in het Engels 'oh ja lekker dank je'. En prompt zegt ze 'wilt u er ook een paar proeven ze zijn erg lekker'. Chelsey laat er geen gras over groeien en zegt direct 'doen mam!' Dus die kans liet ik niet voorbij gaan😄 Nouja hoe is het mogelijk!!
Ze waren niet echt lekker helaas....nouja maar goed ook, anders zou ik misschien nog stad en land afzoeken naar die dingen.😂

 

Lopen Chels en ik een poos door schiphol en merk ik op hoeveel mannen naar haar (om)kijken, niet normaal. Zelf schijnt ze het niet zo te merken, ze is er vast aan gewend😄Op een gegeven moment besluit ik het tegen haar te zeggen. Grijpt ze me vast in de houtgreep, met een arm om mijn nek en hoofden tegen elkaar zegt ze: hou ik je toch vast mam dan zien ze jou ook  Ze kan zo grappig zijn die lieverd!😂