Een momentopname

Recent kwam er een programma op televisie dat ging over mensen die leefden in een hospice en hun sterfproces. Toen ik deze aankondiging zag staan in de tv gids ging direct mijn hart sneller kloppen en dacht ik dat moet ik zien! Ik ging nadenken over mijn enthousiasme, hoe kan ik toch enthousiast worden van eigenlijk zoiets triests als de dood? Ik besprak het met verschillende mensen en ik kwam er achter dat iedereen daar anders in staat en sommige mensen ook niet geïnteresseerd zijn in de dood. Ik werd me bewust waarom ik het nodig heb om over de dood na te denken omdat ik daardoor intenser leef. Het kan van de een op de andere dag voorbij zijn, dus ik zou zeggen geniet van elk moment! Of maak er op zijn minst het beste van. Toevallig las ik ergens over de site Vereewigd en heb daar mijn verhaal geschreven. Kortom, het is weer een mooie stap in mijn bewustwording over mezelf. Hier mijn verhaal www.vereeuwigd.nu