Toeval bestaat niet

Ik ben op zoek naar een boek dat ik een poos geleden gelezen heb als aanbeveling voor iemand die ik ken, het heet De Vierde Dimensie, toeval bestaat niet. 

 

Als ik iets lees dat ik bijzonder vind dan vouw ik het onderste hoekje van de bladzijde om, stop ik met lezen dan vouw ik het bovenste hoekje om. Wat mijn aandacht trok toen ik dit boek oppakte en wat ik opmerkelijk vond was dat er maar één hoekje aan de onderkant van een bladzijde omgevouwen was uit het boek (376 bladzijden) ik vouw er altijd meer om. Nieuwsgierig neem ik een kijkje op die bladzijde en als ik lees wat daar staat dan valt mijn mond bijna open van verbazing, want dit gaat precies over hetgeen wat mij nu bezighoudt...wow.

Deze quote van Mahatma Gandhi had ik een poosje geleden gedownload om op  mijn Facebook tijdlijn te zetten maar dat deed ik niet en ik begreep toen niet wat mij daarvan weerhield, want ik


voelde weerstand. Dat is me nu duidelijk, want ik wil het hier plaatsen. Herken je dat ook bij jezelf dat je dit soort dingen meemaakt?

 

Hou je gedachten positief

want je gedachten worden je woorden

Hou je woorden positief

want je woorden worden je gedrag

Hou je gedrag positief

want je gedrag worden je gewoontes

Hou je gewoontes positief

want je gewoontes worden je waarden

Hou je waarden positief

want je waarden worden je bestemming

 


Alles vind plaats op het juiste moment, geen seconde te vroeg en geen seconde te laat