Medicinale Cannabis

Ik ben naar een lezing geweest van Rene Barendse over medicinale cannabis, georganiseerd door Camino inloophuis voor wie leeft met kanker. Het schijnt een wondermiddel te zijn voor veel aandoeningen. Wondermiddelen bestaan natuurlijk niet, voor de een kan het een wondermiddel zijn en bij de ander helpt het niet. Ik had er al vaker positieve dingen over gelezen op een Facebook pagina van de groep Kanker anders benaderd. Nu kwam Rene in onze woonplaats wat vertellen hierover dus ik dacht laat ik gaan. Het was een interessant verhaal. Hij gebruikte het voor zenuwpijnen. Verder verdiep ik me hier niet in en hou ik het in gedachte, je weet nooit of het nog is van pas komt. (Hij mag het inmiddels niet meer verkopen en is hij in een juridische strijd verwikkeld. Ik hoop dat hij wint, want van mij mag het legaal worden. Veel zieke mensen worden ermee geholpen.) Door op de foto te klikken kan je hem vergroten.