· 

Nieuw thema 'Boodschap uit de natuur'

Ik heb in het menu van MijnCreatieveBrein een nieuw kopje toegevoegd 'Boodschap uit de natuur'. Ik word me steeds meer bewust van mijn gave dat ik dingen 'zie' en 'hoor' (het voelen wist ik al) en hoe meer aandacht ik het geef hoe zichbaarder het wordt en hoe vaker het zich laat zien. Alles wat je aandacht geeft groeit. 'Gedichtjes' en 'Inspirerende foto's' zijn ook boodschappen die ik onder dit kopje schaar. Wat er gebeurt is iets trekt mijn aandacht, ik fotografeer het en er ontstaat een verhaal of gedichtje. Soms ontstaat het pas uren of dagen later, altijd voorafgaand aan een bepaald gevoel alsof er iets 'in de lucht hangt', om me heen zweeft en het zich op dat moment nog niet in detail laat zien. Ik voel/weet dan dat er iets gaat komen. Ik geloof niet dat dingen zomaar gebeuren. Ik geloof echt dat het zich aan ons wil laten zien en iets te vertellen heeft, hoe klein ook, vandaar de naam 'Boodschap uit de natuur'. Alles wil zich laten zien wat ik op mijn site zet maar toch heb ik dat bijzondere gevoel niet bij alles wat ik zie, daarom heb ik dit thema gescheiden van de andere thema's in de menubalk. Ik heb het nooit zoveel aandacht gegeven maar nu ik me hier steeds meer bewust van word, ben ik van plan ook de boodschappen wat meer aandacht te geven, het in ieder geval te onderzoeken, want het vertelt me soms meer dan ik opschrijf. 

Ik zie een verandering in mijn schrijven, de site is en blijft in beweging en ik zelf trouwens ook!  Het is een nieuwe (levens)fase waarin ik me aan het bewegen ben en ik ben heel benieuwd hoe het zich verder gaat ontwikkelen. Ik durf steeds meer van mezelf te laten zien, ja durven, want jezelf laten zien is best spannend, dat is iets wat veel mensen zullen beamen. Ik ga vaker uit mijn comfordzone, maar dat is nodig want groeien dóe je door uit je comfordzone te stappen. Ik heb recent geleerd dat het belangrijk is om jezelf te laten zien, zodat je hier anderen ook mee kan helpen, zo had ik het nooit bekeken. Maargoed, dat is ook logisch want een groot deel van mijn leven was ik het liefst onzichtbaar. We hebben onze talenten niet voor niets (mee)gekregen. Ik wil hier wel meer mee doen en dat stuk ben ik aan het onderzoeken (workshops geven en/of coachen? op eigen creatieve wijze). Veel mensen durven hun plek niet te verlaten uit angst, maar om een leven te leiden dat je voldoening geeft, je uitdaagt en helpt ontwikkelen heb je moed en lef nodig 💪 Zit jij toevallig net over iets te twijfelen? Maak een keuze, je kan nooit de verkeerde keuze maken en je kan beter spijt hebben van de dingen die je gedaan hebt dan die je niet gedaan hebt. (Nouja...spijt? Je kan beter sowieso nooit spijt hebben, keuzes maakte je nooit voor niks.) 


Alles is precies zoals het zou moeten zijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0