De omgekeerde wereld

Ik hoor het op de televisie de afgelopen tijd dagelijks/wekelijks voorbij komen. Ging het eerst over de trendy huis- en jonggingpakken, gisteren over de oversized puffed jackets en een soort dekbed die je om je heen slaat, vandaag ging het over 'de nieuwe brei trend', de gebreide (extra) grote truien, aldus Nikkie Plessen RTL Boulevard: "Men heeft zin in dingen die lekker zitten, hoe groter, zachter en wijder hoe beter. De foute kersttrui het maakt allemaal geen zak uit, dat hele gezellige daar heeft iedereen nú zin in. En ach niemand ziet je toch omdat we vanwege corona thuis zitten." Eh..... mis ik wat?? Als we dit allemaal zó lekker vinden zitten wat doen we onszelf dan aan buiten de corona tijd? Oja "en de (regen)jassen moeten ook nog een beetje functioneel zijn." 😏 Ik volg het niet helemaal geloof ik. 😳