· 

Het tasje van mevrouw Krullers

Ik sta bij de kassa om een boodschap voor mijn dochter op te halen en zegt de kassière al kijkend naar de tas 'Krullers'. 'Nee', zeg ik 'Hubers'. Ik denk in de tussentijd 'ze leest mijn naam niet goed. En het lijkt ook wel een heel klein beetje, als je niet goed luistert, op Hubers. Ze keek al zo sjaggerijnig... en zei daarna nog botter 'Krullers'. 'Ojé het is niet de bedoeling dat ik het tasje van mevrouw Krullers meeneem. De kassière heeft de verkeerde tas gepakt!' Ik zag al helemaal voor me hoe het gegaan was. Ik herhaalde 'Nee Hubers'. 'Mevrouw er zitten krulspelden in die tas!' 🙁🙁🙁 'Oja.... nu u het zegt daar had mijn dochter het een poosje geleden over' 🙄 Als je eenmaal overtuigd bent van jezelf dan is er geen speld meer tussen te krijgen, geen gewone speld en geen krulspeld 😂

Reactie schrijven

Commentaren: 0