Het Kwark Stappenplan

Ik maakte de kwark op en zette de lege pot op het aanrecht. Ik had nog geen zin om naar de garage te lopen. Onzin, want ik was er eerlijk gezegd al een aantal keren langs gelopen. Later verhuisde de lege pot naar de bijkeuken. En nog weer veel later besloot ik hem toch naar de garage te brengen. Eenmaal in de koude garage aangekomen had ik geen zin om vijf stappen verder te lopen om het in de afvalzak te doen dus zette ik hem op de bagagedrager van mijn fiets, klaar voor de volgende en laatste ronde. Opeens zag ik waarmee ik bezig was en schoot in de lach! Meestal ben ik van de aktie en opruimen (vraag het maar aan mijn kinderen dan hou ik even mijn oren dicht 🙉). Ik voelde me moe en blijkbaar moest dit 'project'  in kleine stapjes.

Als je voelt dat je behoefte hebt aan rust, aan vertraging, luister dan naar je lichaam en maak je eigen Kwark Stappenplan. Je hoeft niks te maken alleen maar te luisteren en voelen, dat heet: je intuïtie volgen. Een gezond plan zou ik zeggen 😘 

P.S. Dit is geen reclame voor kwark 😉