· 

De verbeelding spreekt

Ik zie gras

ik zie vijf sterren

schitterend te staan Zijn

ze spreken tot de verbeelding

beeldige sprietjes piepklein

het brengt een boodschap

via de aarde van ons terras

daarom zie ik sterren 

in plaats van doodgewoon gras


Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Tine de Jong (dinsdag, 22 maart 2022 14:25)

    Ik zie niet alleen maar sterretjes maar ook dat de natuur sterk is en zijn eigen wetten heeft waar het wil zijn. De mens en de natuur zie ik hier ook inverweven want we gelijken ook beetje op het natuurleven. En je gedicht vond ik weer supermooi.

  • #2

    MijnCreatieveBrein Viviënne (dinsdag, 22 maart 2022 14:40)

    Dankjewel voor je mooie reacties Tine, ik las je andere bericht ook net en wat fijn te lezen dat je plezier aan mijn gedichten beleeft ookal zie ik je niet ;) ! De natuur is zeker sterk. Lentegroetjes terug.